Beton & Armare

Durabilitatea lucrărilor în construcții se bazează în mare măsură pe lucrarile de turnare beton armat. Betonul armat este întrepătrunderea pastei de beton sosită de la stația de betoane și armatură sau alte materiale moderne.

În funcție de specificații se realizează cofraje cu armatura solicitată de proiectant, peste care se toarnă betonul. Astfel rezultă o serie de elemente principale de structura din beton armat.

Aceste elemente sunt caracterizate de o rezistență sporită la încărcare și duritate în timp împotriva mișcărilor seismice,expunerii la intemperii, sau la agenții de coroziune.

Lucrările din beton armat sunt cel mai des solicitate pentru beneficiari particulari, dar și pentru cei din mediul de afaceri. Construcțiile proiectate și puse în opera cu structuri din beton armat sunt garantate cel putin 100 de ani, prin urmare raportul calitate / preț este foarte bun. Însăși designerii și proiectanții se bazează pe varietatea de forme finite care se pot obține folosind betonul armat.

Orice lucrare de construcție care implică folosirea betonului armat trebuie să se bazeze pe punerea sa în operă într-o variantă mecanizată. Asta înseamnă că betonul va fi livrat în șantier direct din stația de preparare betoane și va fi turnat direct în cofraje.

De ce sa alegi betonul armat?

Datorita duratei foarte mari de utilizare a elementelor realizate din beton armat, este cel mai des folosit produs.

De la sape, fundații, stâlpi și centuri de fundație, până la dalele din beton amprentat sau sape din beton turnat continuu, ori pardoseala în beton armat pentru garaje sau terase, toate rezultatele sunt foarte bune și estetice.

Zidărie

 • zidărie de cărămidă, alcătuită din cărămidă şi mortar. Avantajele acestui tip de zidărie sunt: rezistenţă şi durabilitate, uşurinţă în execuţie, cost relativ redus etc.;
 • zidărie de piatră, alcătuită din piatră şi mortar;
 • zidărie de beton, alcătuită din beton turnat;
 • zidărie din prefabricate, alcătuită din prefabri­cate (blocuri, plăci, panouri) şi mortar;
 • zidărie mixtă, alcătuită din mai multe materiale combinate.

Tencuire

Executăm tencuieli în locuințe rezidențiale sau spații comerciale. Prin utilizarea tehnologiei economisim timp și resurse financiare. Folosim materiale de calitate superioară. Tipul de tencuire este coordonat de o echipă de muncitori cu experiență în tencuieli de peste 20 ani.

Finisaj (Gletuirea și Zugrăvirea/Vopsirea pereților și a tavanelor)

Golban Trade SRL oferă servicii de gletuire și zugrăvire de o calitate ridicată.

Gletuirea pereților, deși tratată uneori ca etapă opțională în amenajările interioare, este extrem de importantă pentru aspectul final al unei lucrări. Gletul este o tencuială subțire, menită să niveleze suprafața tavanului și a pereților și să o pregătească pentru zugraveală.

După Gletuire, urmează Vopsirea.

Orice vopsea are o rezistență limitată, de aceea este bine să știi de la început ce tip de lavabilă vei alege. Poți opta pentru:

 • vopsea semilavabilă – varianta economă, rezistentăla aproximativ 50 de spălări;
 • vopsea lavabilă – varianta standard, rezistentă la aproximativ 100 de spălări;
 • vopsea superlavabilă – uneori întărită cu teflon, rezistentă la peste 150 de spălări;
 • vopsea ultralavabilă – uneori întărită cu latex, foarte rezistentă în timp, la multe spălări și la orice tip de murdărie.

Pentru rezervări și oferte ne puteți lăsa un mesaj ÎN CĂSUȚA DE MAI JOS sau suna la numărul +373 68 900 424.

 

SCRIE-NE!

  Am citit și sunt de acord cu Termenii, Condițiile și Politica de confidențialitate *

  CAUȚI CONSTRUCTORI?

  NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

  PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

  GOLBAN TRADE SRL

  Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

  ADRESA:

  Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

  Telefon:

  +373 68 900 424

  DESPRE NOI

  IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

  GHEORGHE COCIU

  ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

  IA LEGĂTURA CU NOI

  Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

   Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți