Când vine vorba de renovări puteți apela cu încredere la Golban Trade SRL pentru servicii precum: renovări apartamente, renovări case, renovări construcții, reparații construcții, renovări interioare și renovări exterioare. 

Reconstrucțiile și reparațiile capitale sunt un proces complex care presupun un aspect reinventat și complet nou, care trebuie să satisfacă gusturile beneficiarului și în al doilea rând să reușească să le îmbine pe acestea cu practicul, cu funcționalul aducând mereu ceva nou și frumos din punct de vedere artistic.

Noi vă putem reîmprospăta orice tip de construcție, realizând renovări de case și alte construcții și reparații. Renovările cuprind atât lucrările desfășurate în interior, cât și exterior.

Materialele folosite pentru amenajările exterioare pot fi mai scumpe decât cele pentru amenajările interioare, de exemplu pietrele, mozaicul etc. Noi vă putem veni în ajutor cu o echipă de designeri specializați care vor implementa viziunea, îmbinând artisticul și frumosul local.

 • termoizolații;
 • tencuieli decorative;
 • tencuieli exterioare;
 • platforme betonate etc.

De ce sa apelezi la Golban Trade SRL?

Dispunem de echipamente moderne pentru acest domeniu, precum și pentru experiența de mai bine de 10 ani în construcții, renovări și reparații. Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism și respectarea termenilor contractuali de începere și finalizare a lucrărilor de renovare. În plus, avem cel mai bun raport calitate-preț pentru toate tipurile de renovări.

Ne adaptăm cerințelor tale și oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru astfel de proiecte. Contactează-ne pentru rezervări și oferte la numărul +373 68 900424 sau lasă un mesaj în căsuța de mai jos.

SCRIE-NE!

  Am citit și sunt de acord cu Termenii, Condițiile și Politica de confidențialitate *

  CAUȚI CONSTRUCTORI?

  NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

  PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

  GOLBAN TRADE SRL

  Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

  ADRESA:

  Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

  Telefon:

  +373 68 900 424

  DESPRE NOI

  IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

  GHEORGHE COCIU

  ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

  IA LEGĂTURA CU NOI

  Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

   Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți