Aveți o casă, un apartament, un birou și doriți să realizați câteva lucrări de amenajare? Trebuie doar să ne explici cum vezi spațiul pe care dorești să îl modifici, care e bugetul de care dispui, iar noi găsim cele mai potrivite soluții.

Ca serviciu auxiliar construcțiilor civile, realizăm și lucrări de amenajare și re-amenajare de spații interioare sau exterioare. 

Amenajarea spațiilor interioare reprezintă o lucrare la fel de complexă precum cel de finisare a unei case. Folosim materiale de calitate și îmbinăm frumosul cu creativitatea pentru a obține un rezultat pe măsura așteptărilor. Datorită experienței lucrătorilor Golban Trade SRL, termenele de execuție sunt rapide și clar stabilite de la începutul lucrării.

Amenajarea spațiului interior necesită o implicare importantă din partea clientului. Încercăm să îmbinăm dorințele clienților cu proiectul pentru a crea o locație plăcută și primitoare cu un aspect contemporan.

 • finisaje, renovări, tencuieli interioare, zugrăveli;
 • izolații fonice și termice;
 • sisteme complete din gips-carton;
 • montare gresie, faianță, parchet, linoleum;
 • glet;
 • montaj cărămidă decorativă etc.
 

Materialele folosite pentru amenajările exterioare pot fi mai scumpe decât cele pentru amenajările interioare, de exemplu pietrele, mozaicul etc. Noi vă putem veni în ajutor cu o echipă de designeri specializați care vor implementa viziunea, îmbinând artisticul și frumosul local.

 
 • termoizolații;
 • tencuieli decorative;
 • tencuieli exterioare;
 • platforme betonate etc.

Tarifarea lucrărilor se face transparent, în funcție de metraj, pentru fiecare tip de lucrare în parte, conform devizelor de execuție. 

Ne adaptăm cerințelor tale și oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru astfel de proiecte. Contactează-ne pentru rezervări și oferte la numărul +373 68 900424 sau lasă un mesaj în căsuța de mai jos.

SCRIE-NE!

  Am citit și sunt de acord cu Termenii, Condițiile și Politica de confidențialitate *

  CAUȚI CONSTRUCTORI?

  NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

  PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

  GOLBAN TRADE SRL

  Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

  ADRESA:

  Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

  Telefon:

  +373 68 900 424

  DESPRE NOI

  IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

  GHEORGHE COCIU

  ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

  IA LEGĂTURA CU NOI

  Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

   Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți