Cu o experiență de peste 10 ani in domeniul instalațiilor termice, electrice și sanitare, vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii, cum ar fi: instalații sanitare, instalații electrice, instalații termice, instalații aer conditionat etc. Deținem echipamente profesionale și instalatori calificați pentru a oferi lucrări de calitate în timp scurt și la prețuri accesibile.

Instalații sanitare

Echipa Golban Trade SRL oferă cele mai calitative servicii în materie de proiectare, instalare și reparații pentru instalații sanitare, apelăm doar la tehnici moderne, iar materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate.

Instalații electrice

Avem grijă de orice tip de instalații electrice, iar colaborarea cu clienții, de-a lungul timpului, ne-a oferit expertiză de la instalații electrice cu grad de dificulate mic, la cele mai dificile și complexe lucrări. Asigurăm și servicii de instalații electrice exterioare precum cele de paratrăsnet, impământare, chiar și instalații electrice, cum ar fi încălzirea electrică în pardoseală.

Instalații termice

Punem accentul pe calitatea lucrărilor efectuate, și nu pe cantitatea numărului de proiecte pentru care a fost solicitată. 

Incepând cu instalațiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu încălzire termică statică, cât și cea mai modernă tehnologie de instalații termice – încălzirea în pardoselă și terminând cu instalațiile termice exterioare și terminând cu instalații termice complicate precum instalații termice cu pompe de căldură, realizăm orice tip de instalație care intră în aria acestei activități. Datorită complexității serviciilor noastre, suntem firma de instalații care realizează lucrări atât pentru imobilele personale, cât și pentru cele comerciale, spații publice, companii private, etc.

Nu ezitați să ne sunați pentru cea mai bună ofertă de instalații sanitale și termice. 

PENTRU REZERVĂRI ȘI OFERTE NE PUTEȚI LĂSA UN MESAJ ÎN CĂSUȚA DE MAI JOS SAU SUNa LA NUMĂRUL +373 68 900 424.

SCRIE-NE!

  Am citit și sunt de acord cu Termenii, Condițiile și Politica de confidențialitate *

  CAUȚI CONSTRUCTORI?

  NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

  PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

  GOLBAN TRADE SRL

  Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

  ADRESA:

  Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

  Telefon:

  +373 68 900 424

  DESPRE NOI

  IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

  GHEORGHE COCIU

  ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

  IA LEGĂTURA CU NOI

  Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

   Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți