Cu o experiență vastă pe piața de construcții oferim profesionalism și seriozitate indiferent de domeniul de construcții în care activați.

Realizăm lucrări de construcții durabile și executate excelent: construcții civile, industriale, agricole și multe altele, fiecare viitor proiect fiind perceput ca o adevarată provocare pentru dezvoltare și succes.

Portofoliul de proiecte Golban Trade SRL include deja un număr mare de lucrări realizate cu succes cum ar fi Parteneriatul cu compania Flormincom SRL în construcția Cottage Residence, Complex Alpha Residence, precum și companii precum Novamar, Proelite Invest, Interinvest Imobiliar etc., dovada activității noastre impecabile fiind satisfacția clienților și recomandările primite. Vă invităm să vizualizați portofoliul de proiecte pentru a vă convinge singuri de calitatea superioară a lucrărilor și profesionalismul serviciilor noastre.

Serviciile de contrucție prestate la cel mai înalt nivel sunt posibile datorită personalului calificat care operează utilajele moderne cu ajutorul cărora proiectele dumneavoastră ambițioase vor fi realizate la timp. 

Construcțiile efectuate de către compania noastră sunt de o structură rezistentă, pentru că oferim deosebită atenție la detalii și clienți multumiți. Indiferent de gradul de complexitate al lucrărilor, la Golban Trade SRL suntem întotdeauna dedicați până și celor mai mici detalii, cât și a respectării termenlor de finalizare a lucrărilor. 

Începând cu fazele de proiectare sau de pregătire a construcției și ajungând la etapele finale premergătoare finalizării acestora, toate proiectele noastre sunt urmărite îndeaproape, cu maxim interes, de către manageri de proiect care reușesc să țină sub control planificarea și bugetarea fiecărei etape de lucrare.

Nu ezitați să ne sunați pentru cea mai bună ofertă de instalații sanitale și termice. 

PENTRU REZERVĂRI ȘI OFERTE NE PUTEȚI LĂSA UN MESAJ ÎN CĂSUȚA DE MAI JOS SAU SUNa LA NUMĂRUL +373 68 900 424.

SCRIE-NE!

  Am citit și sunt de acord cu Termenii, Condițiile și Politica de confidențialitate *

  CAUȚI CONSTRUCTORI?

  NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

  PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

  GOLBAN TRADE SRL

  Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

  ADRESA:

  Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

  Telefon:

  +373 68 900 424

  DESPRE NOI

  IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

  GHEORGHE COCIU

  ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

  IA LEGĂTURA CU NOI

  Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

   Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți