Compania Golban Trade SRL efectuează rapid și eficient orice lucrare de construcție și finisare. Puteți programa o întâlnire cu specialiștii accesând aici.

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața construcțiilor în Israel, compania Golban Trade LTD, și-a extins activitatea și în Republica Moldova, oferind servicii complete în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Răspundem tuturor provocărilor întâmpinate în diverse faze ale unei construcții cu soluții clasice, dar și inovative. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnici de construcție și implementăm constant noi tehnologii.

Oferim asistență și suport la oricer fază a planului de construcție: planificare, proiectare, alegerea locului, construcția propriu-zisă, documentație de construcție/ finanțare, finisaje și/ sau amenajări de spații etc.

Putem realiza construcții deosebit de complexe, de la blocuri, vile de lux, la adevărate monumente arhitecturale. Avem o echipă de arhitecți și constructori specializați pe astfel de construcții care pot face față oricărei provocări.

Comenzile sunt executate la timp, în strictă conformitate cu proiectul de proiectare și estimare. 

Așa poate arăta viitoarea casă.

Accesează detalii despre proiectele executate în Republica Moldova aici.

Pentru mai multe informații sau pentru o programare, vă rugăm să ne contactați telefonic (+373) 68 900 424.

CAUȚI CONSTRUCTORI?

NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

GOLBAN TRADE SRL

Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

ADRESA:

Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

Telefon:

+373 68 900 424

DESPRE NOI

IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

GHEORGHE COCIU

ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

IA LEGĂTURA CU NOI

Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

    Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți