SĂ NE CUNOAȘTEM...

Golban Trade SRL oferă soluții complete de construcție pentru casa ta!

Ne remarcăm prin profesionalism, transparență, respectul față de clienți, pasiune și calitatea serviciilor.

Realizează-ți casa cu Golban Trade SRL, planificată și construită în funcție de dorințele și bugetul stabilit – variantă gri, albă sau la cheie – în timpul promis și de cea mai înaltă calitate la un preț real.

Întregul proces de construcție este simplu, rapid și fără stres pentru tine, ca beneficiar.

Ȋn orice moment ne poți contacta și stabili o vizită la lucrările ȋn desfășurare, iar acolo unde se poate, și la cele finalizate.

+
SPECIALIȘTI CALIFICAȚI
+
PROIECTE FINISATE CU SUCCES
+
ANI EXPERIENȚĂ
Golban Trade bloc locativ

DESPRE NOI...

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața construcțiilor în Israel, compania Golban Trade LTD, și-a extins activitatea și în Republica Moldova, oferind servicii complete în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Răspundem tuturor provocărilor întâmpinate în diverse faze ale unei construcții cu soluții clasice, dar și inovative. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnici de construcție și implementăm constant noi tehnologii.

Oferim asistență și suport la oricer fază a planului de construcție: planificare, proiectare, alegerea locului, construcția propriu-zisă, documentație de construcție/ finanțare, finisaje și/ sau amenajări de spații etc.

Putem realiza construcții deosebit de complexe, de la blocuri, vile de lux, la adevărate monumente arhitecturale. Avem o echipă de arhitecți și constructori specializați pe astfel de construcții care pot face față oricărei provocări.

VALORILE NOASTRE

Construim cu profesionalism pentru viitorul dumneavoastră

Am plecat de la dorința de a avea ca principale atribute responsabilitatea lucrului bine făcut și calitatea lucrului de durată. Ca să ne atingem scopul ne-am bazat mereu pe personalul calificat, comunicare, siguranță și seriozitate. Ca să ajungem la profesionalism am mai adăugat doar promptitudine și eficiență. Suntem, însă, în continuă dezvoltare și ne pavăm singuri drumul spre o construcție de lungă durată cu pași fermi și rezistenți.

strategie, misiune și viziune

Scopul nostru este să punem tehnica și tehnologia modernă din domeniul construcțiilor la lucru pentru ca spațiul construit/ amenajat să atingă maximum de confort posibil pentru cei care îl folosesc. 

Oferim soluții globale în conformitate cu standardele naționale și internaționale în construcții și respectăm normele de siguranșă și calitate a construcțiilor, precum și cerințele de urbanism sau de protejare a mediului înconjurător. 

De la serviciile contractorilor la construcția la cheie a clădirilor funcționale – competența noastră este garanție a succesului.

 

CAUȚI CONSTRUCTORI?

NOI PUTEM FI SOLUȚIA TA!

PUTEM CONSTRUI DE LA BLOCURI REZIDENȚIALE, VILE DE LUX PÂNĂ LA MONUMENTE ARHITECTURALE ADEVĂRATE.

GOLBAN TRADE SRL

Cu peste 10 ani de experiență pe piața construcțiilor, am reușit să construim zeci de facilități civile și industriale pentru clienții noștri. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Vă putem oferi întotdeauna informații despre lucrările efectuate și vă putem conecta cu proprietarii lor.

ADRESA:

Chișinău, str. Calea Ieșilor 8/1, et. 4, of. 11

Telefon:

+373 68 900 424

DESPRE NOI

IA LEGĂTURA CU ADMINISTRATORUL

GHEORGHE COCIU

ADMINISTRATOR GOLBAN TRADE SRL

  • +373 68 900 424
  • golbantrade@mail.ru

IA LEGĂTURA CU NOI

Dacă ai alte întrebări, completează formularul de mai jos și te vom contacta în scurt timp pentru a clarifica detaliile.

    Dă like, abonează-te la pagina noastră de Facebook și rămâi în legătură cu noi pentru ultimele noutăți